Post by inracomoja on Mar 6, 2022 21:44:32 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ 365Scores - Результати матчів ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 365Scores - Результати матчів IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ збільшити gems hack ▞▞▞
▞▞▞ 365Scores - Результати матчів 2022 version ▞▞▞
це моя улюблена програма. це сподобалося, тому що все, що вам потрібно було купити, це видалити рекламу за 3.99. Тепер це 9,99 без реклами, а тепер для перегляду спортивних роликів вони хочуть більше грошей.
Реклама робить це не вартим
Чудовий додаток, завжди допомагає, коли ви не можете дивитися гру.Велика програма, дуже швидка, легко налаштовувати масштаб і оповіщення. багато дякую
Привіт, у мене в додатку таблиця чемпіонату не показує очки та різницю голів.... і т. д. нічого, і я не можу знати командні очки, і я хочу виправити цю проблему. ДЯКУЮ.
Інтерфейс недостатньо зрозумілий. З додатком стає важко працювати. Попередня версія була набагато простішою, ніж ця.
Мені подобається стара програма, коли ви могли створювати власні звукові сповіщення для різних команд, наприклад, для хокею та футболу, ви можете поставити для мети звуковий гол, а не дзвін, який потрібно дивитися кожен раз, якщо це гол чи хоум-ран, усі звуки є той самий повернув його як був
Це добре, і це показує мені все, що мені потрібно з точки зору спорту
реклама дуже дратує
Дуже класна, програма) Удобна,мені подобається сповіщення) Качайте!
Найкращий додаток для матчів та найкращих моментів. Також я хочу бачити голи, не вводячи посилання. Більше того, коли матч закінчується більше ніж 1 гол, ми повинні були вийти з посилання першого голу, щоб увійти до посилання 2-го голу. Будь ласка, оновіть це функція. Нарешті, мені подобається кожна гра в цій програмі та статистика того, що гравці дали в матчах.❤️🔥🎨
365Scores: Live Scores & News Sportas mtf
Повільне оновлення, додаток ставав найгіршим і найгіршим, мені подобається, коли він був простим раніше, зараз багато реклами, повільне оновлення для результатів, якась неправильна інформація, купа дратівливої реклами, багато поганих функцій лише за гроші, Я любив цю програму роками, але тепер настав час сказати (ДОБРОЙ) 😔💔
Такий поганий і повний реклами, і дійсно такий поганий і мав багато помилок
Раніше це був найкращий додаток, тепер це просто безлад. Нав'язлива реклама (я можу зрозуміти банер, але не повноекранну рекламу при кожному дотику), і це більше не інтуїтивно зрозуміло
Я думаю, що це цілком нормально, наразі я не відчував жодних труднощів, тому я продовжую дати вам все 🌟
не тільки в деталях, але потрібно зменшити кількість реклами
Чудова програма, але я просто видалив її, забагато додань витрачають мій час, тепер я не можу посперечатися, тому що я покладався на ваш хороший аналіз. Видаліть додавання, продовжуйте в тому ж таки
Привіт розробникам. Ваш додаток хороший. Але я не можу змінити часовий пояс, щоб показувати ігри за місцевим часом. Будь ласка, виправте це.
Чудова програма, просто хочу, щоб вона працювала в альбомному режимі на моєму планшеті. Інакше 5 зірок
Хороша програма, але програма не повністю сумісна з усіма мобільними телефонами, як-от Note 10, де звук сповіщень програми змінено!
Мені дуже подобається цей додаток...усю інформацію про спорт я розумію.
Додаток псується день у день. У мене була преміальна підписка, і тепер я відчуваю, що це не варто. Рахунок не оновлюється для матчів у реальному часі, тому інтерфейс користувача не оновлюється.
365 хороший веб-сайт підтримки, щоб знати останні спортивні новини, деякі результати раніше бачили правильно
Фантастично. Усі новини, результати та оновлення в одному додатку. Однак чи можна виділити заголовки ліг, кубків жирним шрифтом, щоб відрізнити їх від ігор/рахунків?
дійсно хороший додаток. Проблема лише в інших програмах, які здаються так, ніби нам потрібні. ми можемо шукати такі програми лише в PlayStore. це дратує. будь ласка, постарайтеся видалити це... спасибі. Слідкуйте за тим, що ви будете найкращим додатком для спорту
DEAD WARFARE: Perang Zombie Laga vuze
Дуже ефективний і надійний додаток. Мені подобається, як це було організовано.
більше для роботи Я вважаю за краще читати новини, не пересилаючи мене на інші веб-сайти. У вас все добре 👏 Продовжуйте, сподіваюся побачити вас на вершині.
Я використовую цю програму протягом тривалого часу, і вона має найкращі функції в порівнянні з іншими футбольними програмами, але, на жаль, програма має помилки, і іноді вона взагалі не відкривається і продовжує завантажуватися, тому я сподіваюся, що ви вирішите цю проблему, як тільки можливо, оскільки я не хочу видаляти цю програму
Дуже багато реклами, який жарт... навіть коли ви перемикаєтеся на інший додаток, ця програма знову відкривається сама і показує рекламу. Так дратує.. Використовуйте лише as i cba, щоб знайти інший додаток, щоб побачити результати
На мій початковий огляд (нижче) було швидко надано відповідь із способами виправити мою проблему з додатком 365. Після короткого сліду перед повторним оглядом я задоволений, що моя проблема зі спливаючими вікнами в цій програмі була припинена, тому що я став професіоналом за невелику плату. Невелика плата, яку запитують, на мій погляд, коштує кожної копійки, як зазначено в моєму початковому огляді, додаток настільки простий у використанні, що охоплює багато різних видів спорту, від результатів до прямих результатів і майбутніх матчів. Мені дуже подобається цей додаток, дякую команді 365 за допомогу. Ідея чудова, і коли ви в програмі так легко використовувати, розуміти й орієнтуватися майже в будь-якому виді спорту, який ви бажаєте, я подумав. На жаль, мені довелося видалити через непристойну кількість реклами, аж до реклами спливав, коли я намагався зателефонувати, навіть двічі розбивав телефон.
дизайн потребує покращень, потрібно розділити види спорту за секціями. якщо мені потрібні результати для футболу, мені не потрібно знати про НБА. Також необхідно покращити статистику, вона має бути більш доступною. додаток чудовий, але ви могли б зробити краще.
Найкраща програма з результатами в прямому ефірі... Спойлер, він сповіщає вас про гол, якого ще не було у вашій прямій телетрансляції, настільки він швидкий і надійний. Люблю це. Ви можете стежити за всіма улюбленими командами та спортивними змаганнями в прямому ефірі. Просто чудово.
2 речі, щоб поставити йому 5 зірок. 1. Новий дизайн інтерфейсу користувача. 2. Усі канали виробництва повинні бути згадані, а не лише місцеві канали за місцем розташування. Зараз все онлайн, тож наздоганяйте.